Wednesday 19 November 2008

Nevek / Names

A munkam keves szepsegeinek egyike a csodalatos nemzetkozi nevallomany amivel talalkozom. Volt mar Batman V. Superman-unk. A legujabb szemelyek Rhonda Ho es Hulya Kocak. Meg szerencse, h irasban lattam oket, nem eloben.

One of the inspiring parts of my job are the wonderful international names I meet. I had Batman V Superman previously. The newest people are Rhonda Ho (almost as Ugly Snow) and Hulya Kocak (almost as Hulye Kocsog - I think I do not have to translate). I am lucky that I saw them on paper and not live on phone.

3 comments:

Oksana said...

Man, I thought I forgot all Hungarian :) But when I read the last name, it all re-appeared again :D

kocsog... :)))) lol

died laughing

Jaq - Jakab Zoltán said...

:D

Ilyen nekem is van pár. A "kurva" az simán itt van pár névben, de van "pocs" is, meg még elrettentőbbek. Bár ezek, amiket beírtál, sokkal tisztábban kijönnek.

Minden esetre nekem az a rossz, hogy ezekkel a nevekkel beszélnem kell telefonon és volt egyszer hogy 10 percen keresztül próbáltam hívni, de tárcsázás közben mindig felröhögtem és abba kellett hagyni a műveletet :D

Maso said...

Haha, Rhondat nekem is fel kellett hivnom, szerencse, hogy vagy fel percet vartam a vonalban, mert vegig rohognom kellett :) Szoval aterzem a szitut :)