Friday, 6 February 2009

Hetvege / Weekend

Ma megyek megint az Operaba. TaikOz nevu japan dobzenekar jatszik a Sydney Szimfonikus Zenekarral. Mar varom. A hetvegen pedig az uj hohullamnak koszonhetoen aranyos 44 fok varhato. Az orszag egyik fele vizben uszik az elmult 2 ciklon miatt, a masikon meg 100 eve nem latott szarazsag van. Csak egy hosszu cso kene azt nincs problema. Vagy vegre odafigyelni a kornyezetre...

Szoval ha nem halok meg a melegtol hetvegen, akkor hamarosan megint jelentkezem, az Uj-Zelandi "aka 4-es metro' beszamoloval.

Today I will go to the Opera again. A japanese drum band, called TaikOz is playing with the Sydney Symphony. Looking forward to it. During the weekend, thanks to the new heat wave, it will be 44 degrees. Half of the country is flooded, the other half is having a drought, never seen in teh last 100 years. We should just a build a long pipe, and it is solved. Or probably some people should look after the environment a little bit more.

So if I do not die of heat during the weekend, I will finally post my New Zealand memories.

1 comment:

Anonymous said...

Szia!
Épp most hallottam a hírekben, hogy bozóttüzek vannak Ausztráliában, és már egy csomó (több mint 80 áldozatot követeltek).
Remélem nálatok minden ok (bár, a belvárosban biztos nincs olyan sok bozót :P).
Vigyázz magadra, és nem menj ki a légkondis helyiségekből ;)

Puszi