Tuesday 3 March 2009

Elek / I am alive

Egy honapja nem irtam mar a blogba. Ennek tobb oka is volt, egyreszt a kollegam nem volt 2 heting, ami eros tulorazast es sok munkat jelentett. Megvolt az elso teljes het, amikor elveztem, amit csinalok! (Emellett meg a lakotarsaim is elmentek, szoval tokeletes volt!!!) Masreszt, amint visszajott/visszajottek nem voltam tul jo passzban, ujabb hullama a kulturalis adaptacionak es a frusztracioknak a cegnel, illetve otthon. Szoval ennek eredmenyekent irok most. Jol vagyok, elkezdtem uj melohelyet nezni (persze a cegnel nem tudjak) meglassuk, hogy alakulnak a dolgok. Emellett koncertekre jartam, moziban voltam, de ezekrol mostmar megprobalok visszamenoleg irni, amint befejeztem Uj Zelandot :D. Szoval mar csak par het :)

I have not written anything for a month now. First of all, my colleague was on annual leave for 2 weeks, so I was alone (lots of overtime and extra work). But I had the first week, when I fully enjoyed my job! (also my flatmates went away, so it was perfect!) However as they came back, I had another wave of frustration at the company and at home. If you are interested in the solution, please approach me for a confidential discussion :) besides that I have been on different concerts, movies, I try to catch up with everything - after I finished my post about New Zealand :D So just a couple of week guys :)

1 comment:

Peti said...

En meg nezem, hogy ki az az Elek, akinek angolul uzened, hogy elsz :D
Azonkivul is szerintem tul van ertekelve a "kulturalis sokk" fogalma. Az utolso par evben, amikor visszajutottam a szobara eleg gyakran kerultem en is sokkos allapotba, foleg amikor az egyik szobatarsam is a szoban volt :)
na, legy rossz! :)